Llorente přiznal zájem Liverpoolu i obdiv ke Caparrósovi

Král zvířat a Lví král (© as.com)

Fernando Llorente mohl změnit dres, o vytáhlého útočníka se zajímal slavný Liverpool. Vedení Athleticu ale smetlo nabídku ze stolu.

"Zástupci Liverpoolu přicestovali do Bilbaa a jednali s Athleticem, který mě ale nechtěl prodat. Není o čem více mluvit. Někteří zájemci jsou ochotni zaplatit moji výkupní kluzuli 36 milionů eur. Fotbal už je takový, bláznivý. Ale je to důkaz, že dělám věci správně," uvedl Llorente.

Lví král je v hledáčku několika velkoklubů, v současné chvíli se však reprezentační forvard chce plně soustředit na Athletic. "Chápu, že spekulace o mém odchodu mohou fanouškům vadit, ale teď je má budoucnost v Athleticu, chci toho maximálně využít. Věřím, že to příznivci pochopí stejně, protože společně můžeme zažít ještě velké věci. A přestup do do některého velkoklubu? Vždyť už v jednom jsem."

Fernando Llorente neměl na San Mamés lehké začátky, Joaquín Caparrós na rozdíl od svého předchůdce Javiera Clementeho plně věří jeho schopnostem. "Pod Caparrósem jsem šel nejvíce nahoru. Nebylo snadné, aby na mě vsadil, ale od první chvíle ze mě chtěl dostat to nejlepší. Hodně mu toho dlužím. Má úžasný charakter. Podívejte se, kolika klukům dal šanci. Jsme mladý tým, který může pomýšlet na úspěchy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace