Llorenteho mrzí, že upadl v nemilost fanoušků

Fernando Llorente (© as.com)

Fernando Llorente se poprvé v sezóně objevil v sestavě Athleticu. A k remíze na půdě Espanyolu pomohl jako střídající hráč jedním gólem.

Vytáhlý forvard podle slov agenta nechce na San Mamés prodloužit smlouvu, která končí v létě 2013. Za rok by tak mohl opustit Athletic, aniž by klub dostal jakékoliv odstupné. U části fanoušků za to sklidil velkou kritiku.

"Mrzí mě, že jsem upadl v nemilost fanoušků. Dokud budu tady, chci odevzdat Athleticu vše. Teď se soustředím pouze na to, abych mužstvu pomohl zopakovat povedenou loňskou sezónu. Jsem v Athleticu už dlouho a vždy zůstanu jeho součástí, i když už budu hrát jinde, protože mi dal vše," nechal se slyšet Llorente po zápase, který byl už jeho třístým v pruhovaném dresu.

"Bylo to těžké a složité léto. Musel jsem udělat nelehká rozhodnutí. U některých věcí nikdy nevíte, jak dopadnou. Teď se vše trochu uklidnilo, což je dobře. Nikde není psáno, že má budoucnost je v Juventusu. Dnes jsem měl možnost dělat svou práci a u toho bych zůstal, nechci se rozptylovat spekulacemi," dodal Lví král, o něhož je zájem ve Španělsku, Itálii i Anglii.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace