Lotina povede Villarreal

Miguel Ángel Lotina (© elmundo.es)

Neuběhlo ještě ani 24 hodin od chvíle, kdy vedení Villarrealu po porážce v Levante 0:1 odvolalo trenéra Josého Molinu, jenž na trenérské lavičce vydržel pouhých jedenáct utkání a žlutá ponorka má již dalšího statečného prince, jenž přišel zachránit klub, který je vážně ohrožen sestupem do Segunda División.

Tentokrát se ale jedná o velezkušeného lodivoda, jenž si již vyzkoušel náročné boje o záchranu kupříkladu v La Coruňi, Pamploně, nebo Numancii, čtyřiapadesátiletého Miguela Ángela Lotinu. Ten je bez trenérského angažmá od konce minulé sezóny, kdy se mu nepodařilo zachránit Deportivo La Coruňa v nejvyšší soutěži. Mezi největší Lotinovy úspěchy patří vítězství v domácím poháru s Espanyolem Barcelona (2006), Deportivo dovedl k vítězství v poháru Intertoto (2008), s Celtou Vigo se klasifikoval do Ligy mistrů a s Osasunu a Numancií postoupil do Primera División. Teď tedy bude hájit prvoligovou příslušnost ve Villarrealu, jenž je aktuálně na sedmnácté příčce, poslední nesestupové, se tříbodovým náskokem na Racing Santander, jenž dnes večer hraje na půdě Espanyolu. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace