Luís Fabiano: Moje etapa v Seville skončila

Luís Fabiano (© as.com)

Útočník Sevilly Luís Fabiano opět otevřel téma možného odchodu z andaluského klubu.

Brazilský reprezentant neprožívá nejlepší rok, o čemž svědčí 12 branek za 29 zápasů v letošní sezóně. Luís Fabiano byl zvyklý na lepší čísla.

"Poslední měsíce byly složité. Vyrojilo se hodně spekulací, byl jsem zraněný, hodně zápasů jsem strávil na lavičce. Rozhoduje trenér, tak to prostě funguje. Jednou jsem nezasáhl do čtyř zápasů v řadě, ale musím to přijmout a snažit se využít každé šance. Není to nejlepší rok, ale se svými statistikami jsem spokojený," uvedl Luís Fabiano, jenž před několika měsíci prodloužil v Seville smlouvu do roku 2013, pro brazilská média.

"Jsme v polovině sezóny a není vhodný čas to řešit, ale po jejím skončení si musíme s vedením sednout a rozhodnout, co bude pro obě strany nejlepší. Moje etapa v Seville skončila. Byla krásná a díky mnoha trofejím úspěšná."

Třicetiletý forvard by se mohl vrátit do své rodné země. "Měl jsem nabídky od Corinthians, Internacionalu a Santosu, ale klub jim nechtěl naslouchat. Je to těžké."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace