Luka Modrič bude v Realu Madrid pokračovat i v příští sezóně

záložník Realu Madrid, Luka Modrič

Podle španělského tisku se chorvatský záložník Luka Modrič dohodl s Realem Madrid na pokračování i v příští sezóně. Dosavadní smlouva mu končila v červnu letošního roku, ale po vzájemné dohodě ji obě strany prodloužily o další rok. Bílý balet ale stále musí vyřešit obnovení smluv dalších hráčů, mezi kterými figuruje také Karim Benzema nebo Marco Asensio.

Luka Modrič bude hráčem Realu Madrid i v příští sezóně, shodují se na tom španělská média na základě informace od novináře Nicolo Schira, přestupového experta. Ten tvrdí, že se Bílý balet s chorvatským záložníkem dohodl na ročním prodloužení smlouvy, v dresu Realu tak bude působit minimálně do konce sezóny 2023/24.

Real Madrid má jeden důležitý podpis za sebou, nicméně čeká ho boj na dalších frontách. Podle několika zdrojů je krůček od prodloužení smlouvy také Karim Benzema. Některé informace tvrdí, že by měl držitel Zlatého míče automaticky prodloužit svůj kontrakt o další rok, ale zatím se na světlo nedostaly žádné ověřené informace. Přesto o jeho setrvání není pochyb, a trenér Ancelotti potvrzuje, že je francouzský útočník nezbytnou součástí týmu.

V záloze se donekonečna mluví také o Dani Ceballosovi, rodákovi z Utrery. Jeho touha zůstat v Realu Madrid a obstojné výkony ale byly pro vedení klubu nedostatečné. Hráče si navíc vyhlédl Betis a další evropské kluby, pokud tedy Bílý balet o hráče stojí, bude muset začít jednat velmi rychle.

O mnoho větší šance na to, že bude i v příští sezóně oblékat dres Realu, má na rozdíl od Ceballose Nacho Fernández. Jeho všestrannost spolu s obrovským nasazením pro tým znamená, že se Madrid vážně rozhoduje, zda si mládežnického reprezentanta přece jen nenechá.

Marco Asensio je zcela opačný případ. Rodák z Baleárských ostrovů přitahuje největší pozornost, protože o jeho smlouvě se mluví několik posledních měsíců. Strategickým tahem by mohla být také dvouletá smlouva s cílem zpeněžit hráčem později a vydělat na něm.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace