Málaga pořádá 48hodinový casting na brankáře

Miguel Ángel Moyà (© as.com)

Málaga shání kvůli zranění Sergia Asenja, jenž si zpřetrhal vazy v koleni a v letošní sezóně si už nezachytá, náhradu mezi tři tyče.

Manuel Pellegrini má k dispozici pouze Arnaua, chilský kouč by proto přivítal posilu do 48 hodin, aby nová tvář byla připravena nastoupit už o víkendovém ligovém duelu. Pokud by se to nepovedlo, byl by z rezervního týmu povolán Fran.

Miguel Ángel Moyà, který nedostává mnoho příležitostí ve Valencii, je hlavním favoritem. A to i přes to, že doléčuje zranění, hrát by tak mohl až za dva týdny.

Vedení Málagy má ale i další varianty. Fabio Coltorti, jenž nechytá v Racingu Santander, je jednou z nich. Další pocházejí ze Segunda División, kde modrobílé zaujali Mariño (Villarreal B), Falcón (Celta Vigo), Barbosa (Las Palmas), Caballero (Elche), Roberto (Granada) nebo Jacobo (Valladolid).

Získání některého z uvedených jmen ovšem nebude snadné, neboť jednotlivé kluby bojují o splnění svých cílů ve druhé lize a nechtějí se oslabovat na citlivém místě brankáře bez možnosti koupit ihned náhradu. Vedení Málagy se nechalo slyšet, že nehodlá hráče přeplácet a zvolí takovou variantu, která bude mít nejlepší poměr ceny a výkonu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace