Málaga přilákala čtyři posily, Maresca klub opustil

Javier Saviola (© marca.es)

Pořádně rušno bylo včera v kancelářích Málagy. Andalusané s vědomím nutnosti posílit kádr pro Ligu mistrů sháněli posily.

A úspěšně, protože v poslední přestupový den zlanařili hned čtyři nové tváře. Klub naopak opustil zkušený záložník Enzo Maresca, jenž se upsal na dva roky Sampdorii. Přestupová částka nebyla zveřejněna, média spekulují o tom, že Málaga pustila italského fotbalistu zdarma, jiné zdroje však hovoří a ceně 1,5 milionu eur.

Vlnu posil zahájil 28letý záložník Manuel Iturra. Chilan strávil loňskou sezónu v druholigové Murcii, se kterou rozvázal smlouvu a upsal se na rok Málaze. Javier Saviola jej následoval. Bývalý útočník Barcelony, Realu Madrid nebo Sevilly skončil v Benfice a Málagu tak posílil zdarma, rovněž na jeden rok.

Poslední hodiny přestupového okna přinesly Andalusanům další dvě nové tváře. Dokončeno bylo roční hostování Roque Santa Cruze z Manchesteru City. O paraguayského útočníka usiloval také Betis, leč Málaga byla úspěšnější. Seznam doplnil Oguchi Onyewu. Robustní stoper americké reprezentace přišel ze Sportingu Lisabon za stejných podmínek jako Santa Cruz, tedy na roční zápůjčku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace