Málaga přivítala Van Nistelrooye s nadšením

Ruud van Nistelrooy (© as.com)

Ruud van Nistelrooy byl během včerejšího večera představen fanouškům Málagy jako nová posila.

A slavnostní akt si na stadionu La Rosaleda nenechalo ujít přes 14 tisíc příznivců, kteří zcela zaplnili hlavní tribunu. Nizozemský kanonýr se předvedl s číslem devět na dresu.

"Je to neskutečné přivítání, nemám slov. Už se těším, až si zahraji před plným stadionem, odevzdám na hřišti vše. Je to poslední krok v mé kariéře, její nádherný konec. Věřím, že budu hrát co nejvíce a pomůžu Málaze k úspěchům. Projekt klubu mě přesvědčil, jsem šťastný, že se vracím do Španělska," uvedl spokojený Van Nistelrooy, jenž za měsíc oslaví 35. narozeniny.

"Jsou tu skvělé podmínky a organizace, Málaga si v tomto směru nezadá s velkokluby, v nichž jsem hrál. Po fyzické stránce se cítím výborně. Mám potřebné sebevědomí, těším se, až budu pomáhat mužstvu góly."

Van Nistelrooy nešetřil chválou na své nové spolupracovníky: "Mluvil jsem s trenérem Pellegrinim. Vysvětlil mi, jak se trénuje, jaký je klub, fanoušci. Také znám Júlia Baptistu a Demichelise, jsou to skvělí hráči. Celý tým odehrál druhou polovinu sezóny výborně. Těším se i na spolupráci s Rondónem. Mám rád mladé hráče s velkým talentem, on dal v první sezóně v Primeře 14 golů, to je fantastické."

Málaga s posilováním nekončí, do města už přiletěl Jérémy Toulalan, jehož přestup z Lyonu za 10 milionů eur je na spadnutí.

Podívejte se, jak Málaga přivítala Ruuda van Nistelrooye:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace