Málaga si vyhlédla další oběť

Sergio Sánchez (©google.com)

Málaga má na mušce další oběť. Šla po nějakém dobrém pravém obránci, který by byl především spolehlivý a zdvojil tento post (zatím je tu Jesús Gámez). Probírala několik jmen, ale tím posledním, kdo se objevil v hledáčku, je pětadvacetiletý obránce Sevilly Sergio Sánchez, jenž během posledních dvou sezón bojoval se srdeční chorobou.

Výhodou u Sergia Sáncheze je rovněž to, že může zaskočit na jakémkoliv postu v obraně, především na postu stopera a zadní linie Málagy by tak byla zřejmě definitivně zkompletována. Jesús Gámez – Sergio Sánchez, Demichelis – Stadsgaard, Mathijsen – Weligton a Monreal – Eliseu, tak vypadají dvojice pro jednotlivé pozice defenzívy.

Sergia Sáncheze do Sevilly přišel jako „náhradník” po neúspěšném pokusu získat právě beka Málagy Jesúse Gámeze, ovšem v současné době prožívá spíše temnější dny. Příchod nového kouče Marcelina na trenérskou lavičku byl rozhodující, aby Sergio Sánchez a vedení klubu začalo přemýšlet o odchodu, neboť bývalý kouč Racingu již měl Sáncheze pod svým dohledem při jeho hostování v Kantabrii a nepočítá s ním.

Byť se celá operace nachází teprve ve svém počátku, dá se předpokládat, že rychle půjde v následujících hodinách kupředu. Zatím není jasné, jaký postoj při vyjednávání Sevilla zaujme, ale dá se očekávat, že nebude klást nějaké vážnější překážky. Přestup z Espanyolu taktéž nebyl nijak drahý, zhruba tři miliony eur.

Obránce se formoval v canteře Espanyolu. Do prvního mužstva nahlédl v roce 2004, byť jen na okamžik. V následujících dvou sezónách se v prvním týmu pericos rovněž moc neohřál, kdy pak následovaly hostování v Realu Madrid Castilla a právě Racingu. Pořádnou příležitost dostal v Espanyolu dostal až v sezóně 2008-09, kdy nastřádal 33 zápasů a dal v nich tři góly. Pak následoval přesun do Sevilly, kde ale Sergia brzy vyřadily ze hry problémy se srdcem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace