Málaga v Portu padla o gól

Gól Porta neměl platit (© marca.es)

Fotbalisté Málagy v prvním utkání osmifinále Ligy mistrů prohráli v Portu 0-1 a v odvetě budou muset skóre otáčet.

Výsledek je zasloužený, protože hosté ze Španělska tentokrát nedosáhli úrovně, kterou se prezentovali v základní skupině. Play-off je prostě o něčem jiném a Porto má potřebné zkušenosti.

Přestože Porto mělo po většinu zápasu tlak, Manuela Pellegriniho může těšit alespoň solidní obranná práce týmu, která soupeři nedovolila příliš stoprocentních šancí. Díky tomu nechává resultát do odvety vše otevřené. Málaga může doufat v kouzlo La Rosaledy...

Pellegriniho tým vyslal na brank za 90 minut jedinou střelu, zklamáním byl výkon celého týmu v čele s neviditelným Iscem. Porto drželo balón na kopačkách, většina příležitostí přicházela po standardních situacích, domácí zkoušeli Willyho také střelami z dálky.

Nakonec padl jediný gól, a sice v 56. minutě, kdy se prosadil Moutinho. Rozhodčí nepostřehli, že záložník Porta zakončoval z offsidové pozice, branka byla uznána. Další radost už stadion nezažil, Porto jde do odvety s hubeným náskokem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace