Mallorca si znovu užívá nejlepší verze Chori Castra

Chori Castro (© marca.es)

Podle mnohých je nejlepším hráčem z kádru Mallorcy. Přesto zůstávaly v letošní sezóně výkony Chori Castra hodně za očekáváním. S novým kalendářním rokem se však vrátila Uruguaycova nejlepší verze.

Chori Castro byl v posledních zápasech rozdílovým hráčem. A to nejen v lize, kde naposledy zařídil výhru ostrovanů nad Betisem, ale také v Královském poháru, což poznal Real Sociedad, kterému i kvůli Choriho gólu proklouzl téměř jistý postup mezi prsty.

Nejpatrnější změnou ve hře 27letého křídelníka je nasazení. Kromě střílení branek vypomáhá týmu nejen směrem dopředu, ale také se aktivně zapojuje do defenzivy, kde kryje záda Pablu Cáceresovi při jeho ofenzivních výletech po levé lajně. A odměnou Mallorce je, že se drží mimo sestupové ohrožení.

Během roku 2011 byl Chori Castro neustále spojován s přestupem do některého ze slavnějších klubů. Možná to narušovalo jeho koncentraci na samotný fotbal v dresu Mallorcy. Nyní má šikovný hráč o budoucnosti z části jasno - po skončení sezóny mu vyprší smlouva a bude se moci upsat kterémukoliv zájemci. Vedení Mallorcy ví, že nemůže splnit zvýšené finanční požadavky svého útočného esa, proto ani nepřišlo s nabídkou na prodloužení kontraktu.

Spojení Mallorcy a Chori Castra se zřejmě blíží ke konci. A pokud Uruguayec bude v posledních měsících na Iberostar Estadi pokračovat v nastolených výkonech, v létě bude odcházet za velkého aplausu...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace