Manzano: Byla to naprostá katastrofa

Gregorio Manzano (© marca.es)

Atléticu se nedaří, po prohře na půdě Getafe byl hodně kritický trenér červenobílých Gregorio Manzano.

Atlético odjelo z Coliseum se sklopenými hlavami po porážce 2-3, když třikrát inkasovalo od soupeře, který hrál hodinu v deseti po vyloučení obránce Lopa.

"Byla to naprostá katastrofa. Není žádné vysvětlení. Nechápu, jak může být takový rozdíl v týmu během tří dnů. Doma jsme předvedli výborný výkon s maximálním nasazením, abychom pak zahodili zápas, ve kterém vedeme," připomněl Manzano rozdíl mezi hladkou čtvrteční výhrou Atlética 4-0 nad Udinese v Evropské lize a včerejším madridském derby.

"Je to nevysvětlitelná, zdrcující a bolestivá porážka. Jedinými viníky jsme my samotní. Vůbec to nejde vyjádřit slovy, jsem zklamaný. Měli jsme možnost přiblížit se horním patrům tabulky, ale pohrdli jsme jí. Hráči si musí uvědomit, že hrají za velký klub, v každém zápase musí na hřišti nechat duši."

Atlético Madrid je v letošní sezóně nejhorším týmem na hřištích soupeřů. Los Colchoneros mimo stadion Vicente Calderóna získali jediný bod z patnácti možných při pasivním skóre 2:12.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace