Marco Asensio zvažuje odchod z Realu Madrid

Marco Asensio - Instagram

Hvězda Realu Madrid Marco Asensio není spokojen s dosavadním množstvím hracího času na Santiagu Bernabéu v této sezóně.

Vyplývá to ze zprávy novináře Antona Mean ve španělské sportovní rozhlasové stanici El Larguero. Zpráva také naznačuje, že 25-letý mladík měl šanci opustit hlavní město toto léto, ale rozhodl se zůstat a bojovat o své místo.

"Mým záměrem je pokračovat v Realu Madrid," řekl před několika měsíci, citoval ho portál Football Espana. "Cítím, že klubu mám stále co dát."

"Jak už mnozí vědí, jsem Madridsta a jsem jím od malička. Žiji v tomto klubu, nejsem jen hráč. Opravdu cítím vítězství i porážky. Je to od srdce."

Pokud by však Asensio zůstal jen na okraji prvního týmu Carla Ancelottiho, Meana tvrdí, že to bude konfrontace mezi trenérem a hráčem, která určí, kde bude jeho budoucnost. Nevyloučil ani odchod z klubu.

Od svého vstupu do Realu Madrid v roce 2014 (při přestupu, o kterém říká prezident Los Blancos Florentino Perez, že mu pomohla tenisová legenda Rafael Nadal) se Asensio těší velkému úspěchu, když vyhrál dva tituly La Ligy, dvě Ligy mistrů, dva Superpoháry a hattrick v Mistrovství světa klubů FIFA.

Zdá se však, že bez ohledu na to, co dosáhl v minulosti, ho trenér moc rád nemá. Je to velmi zvláštní, pokud vezmeme v úvahu, že Ancelotti byl muž, který vedl Asensia v klubu během prvního působení v letech 2013 až 2015.

"Má spoustu zkušeností a jsem si jistý, že se od něj můžu hodně naučit." vyjádřil se Asensio.

Jelikož je sezóna teprve v počátečních fázích, má Asensio ještě dostatek času na to, aby se znovu etabloval jako klíčová součást plánů Ancelottiho.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace