Marinovi se nechce bránit

Marko Marin v zápase proti Rayu (© marca.es)

Marko Marin je jiný fotbalista než ostatní. Za krátké působení v Seville to už dokázal a Andalusanům bez nadsázky vyhrál dva zápasy v Evropě, jeho stinné stránky ale začínají na Pizjuánovi vyvolávat obavy.

A to takové, že Marin kvůli nim přišel minimálně dočasně o místo v základní sestavě. Trenéři mu vytýkají přílišné sólování, kdy se jako sám voják v poli snaží překonat tolik protivníků, kolik se mu jich postaví do cesty.

Samozřejmě, že občas se samostatný průnik Marinovi povede a o záběry do sportovních zpráv je postaráno, ale ve většině případů úspěchem nekončí. A frustrace spoluhráčů se zvětšuje...

Dalším problémem 24letého Němce je jeho neochota bránit. Bylo to patrné už v Estorilu, ještě více pak na Anoetě, kde jako střídající hráč neudělal směrem dozadu krok navíc, přestože to Sevilla potřebovala, což znovu nakrklo některé spoluhráče.

Množí se proto hlasy, že bezpochyby talentovaný fotbalista bere roční angažmá v Seville, kde je na hostování z Chelsea, jen jako možnost ukázat se. Unai Emery však stále věří, že se Marin přizpůsobí týmovým potřebám. Musí tak ale učinit dříve, než se lavička stane jeho novým domovem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace