Mario Bermejo tvrdě kritizuje Huga Malla a Iaga Aspase

Hugo Mallo mezi příznivci Celty Vigo (© abc.es)

Celta Vigo nezvládla galicijské derby a na Riazoru prohrála s Deportivem 1-3. Po zápase si zkušený útočník Mario Bermejo nebral servítky a pálil do vlastních řad.

Terčem Bermejovy kritiky se stal zejména Hugo Mallo. Obránce před zápasem zapózoval v autobuse s příznivci Celty s cedulí se znakem Deportiva a nápisem "Na prodej" a portugalskou vlajkou, kterým ironizoval současnou špatnou finanční situaci odvěkého rivala, jenž je v konkurzním řízení, a velký počet Portugalců v mužstvu.

"Říká se, že když spíte mezi dětmi, probudíte se počuraný. Nejsme nějaký tým z předměstí, jsme profesionálové, kteří reprezentují klub Primery. Hugo teď bude muset přijmout odpovědnost za všechny blbosti, které udělal," nechal se slyšet Bermejo.

Výtky si vyslechl také Iago Aspas za své hloupé vyloučení po hlavičce Carlosi Marchenovi. Na jeho adresu Bermejo uvedl: "Neviděl jsem to pořádně, ale pokud je Iago chlap, bude se k tomu muset postavit čelem. Uvědomit si, že to pos.al, že není na školním hřišti se spolužáky."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace