Mbappe sa v lete upíše Realu, tvrdí prezident La Ligy Javier Tebas

spanelskyfotbal.cz

Prezident LaLigy Javier Tebas sa vyjadril, že si je istý letným príchodom Kyliana Mbappeho do Realu Madrid. Tabas tiež povedal, že Mbappe nebude jedinou hviezdnou posilou, ktorú vedenie Merengues v lete privedie.

Dvadsaťtriročný futbalista sa po utorkovom zápase PSG a Realu, ktorý rozhodol v samom závere vyjadril, že o svojej budúcnosti sa ešte nerozhodol a otvorené sú všetky možnosti.

"Viem, že hrám v jednom z najlepších tímov na svete,do aktuálnej sezóny dám všetko, aby sme boli úspešní. Momentálne nad budúcnosťou nerozmýšlam, som šťastný v PSG," povedal Mbappe.

Carlo Ancelotti po prehre jeho zverencov označil Mbappeho za nezastaviteľného a aktuálne najlepšieho hráča v Európe.

Príchod takéhoto hráča do La Ligy by bol vzpruhou pre celú ligu, ktorá za posledné roky prišla o obrovské osobnosti ako Lionel Messi, či Cristiano Ronaldo.

„Mali sme šťastie, že sme v La Lige mali dvoch najlepších futbalistov na svete, ktorí hrali v dvoch najlepších tímoch na svete. LaLiga to dokázala využiť a byť v celosvetovom popredí," povedal Tebas.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace