Messi a Mascherano na marodce

Zraněný Lionel Messi (© marca.es)

Barcelona nepřišla ve včerejším utkání čtvrtfinále Ligy mistrů jen o vítězství, když PSG vyrovnal na konečných 2-2 ve čtvrté minutě nastavení, ale také o Lionela Messiho a Javiera Mascherana.

Argentinský útočník stihl vstřelit první gól zápasu, o poločasové přestávce byl však nucen odstoupit kvůli zranění stehenního svalu. První odhady hovořily o třítýdenní absenci, což by znamenalo, že Messi přijde o odvetu proti PSG, dnešní vyšetření však přineslo pozitivnější zprávy. Messi by mohl zmeškat jen nejbližší ligový duel s Mallorcou.

Messiho krajan Javier Mascherano rovněž střetnutí v Paříži nedohrál. Osudným se mu stal střet se spoluhráčem Jordi Albou, při němž si poranil vazy v koleni. V případě El Jefecita lékaři přišli s ortelem rychle, na marodce stráví šest týdnů.

Tito Vilanova proto musí řešit problémy na pozicích stoperů, neboť zdraví jsou jen Piqué a Bartra. Song a uzdravený Abidal ovšem mohou na tomto postu zraněné kolegy jako již několikrát v minulosti zastoupit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace