Messi odehrál za Barcelonu 600. zápas, zastínil ho však Alcácer

Paco Alcácer (© sport.es)

Barcelona porazila ve včerejším utkání Sevillu 2-1 a pozornost poutala zejména dvě jména - Lionel Messi a Paco Alcácer.

Argentinec totiž dosáhl dalšího jubilea, když odehrál za katalánský klub soutěžní zápas s pořadovým číslem 600. V 533 z nich nastoupil v základní sestavě a může se pochlubit úchvatnou bilancí 522 branek, 196 asistencí, 106krát mu zkazila radost branková konstrukce. Mužstvo Barcelony má s Messim v sestavě bilanci 426 výher, 105 remíz a 69 porážek.

Hrdinou večera však nebyl Messi, jenž tentokrát nevynikal, nýbrž Paco Alcácer. Čtyřiadvacetiletý útočník vsítil obě branky Barcelony a odvděčil se tak Valverdemu za důvěru, kterou mu kouč Barcelony projevil zařazením do základní sestavy po velmi dlouhé době.

"Mám z gólů radost, protože chci využít každou šanci, kterou od trenéra dostanu, ale důležitější je výhra týmu. Bojovali jsme až do konce, takové upracované výhry dají mužstvu mnoho pozitivního," uvedl Alcácer, jehož vyprovázel ze hřiště hlasitý potlesk.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace