Messi překonal sám sebe a útočí na Pelého rekord

Lionel Messi byl opět nezastavitelný (© sport.es)

Lionel Messi ve včerejším utkání na Riazoru ukázal, že si umí zkrátit čekání na narození potomka tím nejlepším způsobem - góly.

Start hvězdy Barcelony byl s otazníkem, neboť zpráva o porodu mohla přijít kdykoliv. Nakonec Messi v základní sestavě nechyběl a blýskl se hattrickem a asistencí, Barcelona v nádherném zápase přestřílela Deportivo 5-4.

"Vyhráli jsme, což je po reprezentační přestávce vždy těžké, protože jsme po dlouhém cestování. Bylo důležité zvítězit," prohlásilo barcelonské číslo deset po konečném hvizdu.

Pro Messiho to byl v letošním kalendářním roce už 59. gól v dresu Barcelony, čímž překonal své dosavadní maximum z před dvou let, kdy se prosadil 58krát. Když k této cifře přidáme 12 branek za národní tým, zjistíme, že Pelého rekord z roku 1959, kdy legendární Brazilec nasázel 75 branek, se otřásá v základech. Messi na něj ztrácí už pouhé čtyři přesné zásahy. A na jejich vstřelení má více než dva měsíce...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace