Messi režíroval další vysokou výhru Barcelony

Lionel Messi se trefil dvakrát (© marca.es)

Fotbalisté Barcelony nasázeli v Minsku běloruskému celku BATE Borisov pět branek a připsali si první výhru v letošním ročníku Ligy mistrů.

Katalánci výsledkem 5-0 zopakovali ten víkendový, kdy na Nou Campu smetli Atlético Madrid. A opět je vysoké vítězství zasloužené, a to zejména díky bezchybnému výkonu Lionela Messiho.

BATE Borisov ukázalo, že se se španělským mistrem nemůže měřit, běloruský tým čeká nejdůležitější zápas skupiny proti Viktorii Plzeň. Proti Barceloně mohl pouze překvapit, což se nepodařilo.

Výhra Katalánců se začala rodit po dvaceti minutách, kdy si centr Dani Alvese srazil za záda vlastního gólmana Volodko. O dvě minuty později se prosadil z vápna Pedro, favorit vedl o dvě branky. To nebylo ze strany Guardiolova mužstva zdaleka vše, ještě do poločasu navýšil Messi hlavou po chybě brankáře na 3-0.

Nejhezčí trefa zápasu padla z kopačky argentinské desítky, a to v 55. minutě. Messi krátkou, svižnou a prudkou střelou vymetl pavučinky v Gutorově svatyni.

Zbrklou rozehrávku BATE Barisov v samotném závěru vystihl Thiago, vyzval Villu ke skórování a El Guaje nabídku neodmítl. Barcelona slaví tři body a zaslouženě vysoký triumf.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace