Messi se bál vážného zranění, na rekord ale možná zaútočí už v neděli

Lionel Messi (© as.com)

Lionel Messi se vrátil ke včerejšímu zranění kolena, kvůli kterému musel odstoupit ze zápasu proti Benfice. Fanoušci i samotný hráč se báli dlouhé absence, opak je nakonec pravdou.

"Když mě odnášeli na nosítkách, bál jsem se nejhoršího. Vzhledem k bolesti jsem myslel, že budu mimo hru hodně dlouho. Naštěstí to není nic vážného, cítím se dobře," prohlásilo barcelonské číslo deset.

Messi dnes trénoval v tělocvičně, stejný program ho čeká také zítra, v sobotu už by se měl vrátit na trávník. Mohl by tak stihnout nedělní souboj s Betisem. "Zatím nevím, jestli nastoupím. Musíme počkat, jak se bude zranění vyvíjet. Nejsem posedlý překonáním Müllerova rekordu, ale bylo by to hezké."

Gerd Müller nastřílel v kalendářním roce 1972 napříč Bayernem Mnichov a národním týmem pětaosmdesát soutěžních branek. Messi jich letos má na kontě už 84, k překonání Müllerova zápisu tak potřebuje už pouze dva. Dočká se jich už na Villamarínovi?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace