Messi si zatím své působení v PSG příliš neužívá

Lionel Messi a Mauricio Pochettino

Měla to být oslava ofenzivního fotbalu. Od útočné formace Mbappé, Neymar, Messi si fanoušci slibovali parádní podívanou, drtivá vítězství a hlavně kopů gólů. Jejich přání se však zatím nevyplnila. Bývalá hvězdy Barcelony se v Paříži zatím hledá.

Lionel Messi si po svém příchodu do hvězdného PSG nepřipsal za čtyři zápasy jediný gól ani asistenci. Zároveň musí snášet častá srovnání s Cristianem Ronaldem, který naopak po návratu do Manchesteru United září. Ozývají se i častí kritici Argentince, kteří dlouhodobě upozorňovali na to, že Messi je skvělý v Barceloně, jelikož se hrálo primárně na něj, ale v Paříži to bude díky útočné konkurenci těžší.

Když ho naposledy trenér Mauricio Pochettino střídal, odmítl mu podat ruku a jeho rozhodnutí vůbec nenesl dobře. Manažer PSG v tom však problém nevidí a situaci hodnotil jako bezproblémovou.

„Rozhodl jsem se Lea stáhnout z obav, aby ho někdo nezranil. Čekají nás důležité zápasy a je třeba rotovat hráči tak, aby byli v zápřahu. Tato rozhodnutí jsou pro dobro týmu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace