Messiho výkony by mohly být lepší, ale je šťastný, ujišťuje Koeman

Ronald Koeman (© marca.es)

Barcelona prohrou v Getafe ztratila body podruhé v řadě, trenér Ronald Koeman promluvil i o Lionelu Messim.

Argentinec chtěl klub v létě opustit, nakonec vyhověl vedení a zůstal. Střelecky se mu zatím nedaří, ve čtyřech kolech zaznamenal jediný zásah, a to z pokutového kopu.

Messiho formu zmínil i Koeman: "Myslím, že Messiho výkony by mohly být lepší, ale když ho každodenně vídám, je šťastný. Trénuje dobře, je soustředěný, chce být kapitánem a hrát. Nemohu si stěžovat. Proti Getafe měl smůlu, že trefil tyč. Nemám o něj žádné pochybnosti, uvidíme v dalších zápasech."

Nizozemský kouč uvedl, že mužstvo potřebuje čas: "Když hrajete nebo trénujete v Barceloně, automaticky to znamená tlak, musíte každý zápas vyhrát. Jdeme od zápasu k zápasu. Pracujeme na tom, aby hráči pochopili herní systém, máme hodně mladých fotbalistů. Každý z hráčů se snaží dělat maximum, nejsem zklamaný, i když v některých oblastech se musíme zlepšit. V tom spočívá má práce. Máme za sebou dva těžké zápasy (proti Seville 1-1 a proti Getafe 0-1), nemyslím, že bychom měli problém v útoku. Za čtyři kola jsme vstřelili osm branek. Útok máme dostatečně kvalitní."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace