Mestalla byla svědkem radosti, omluvy i tragédie

Valencia získala Trofeo Naranja (© marca.es)

Valencia smetla ve 40. vydání Trofeo Naranja AS Řím 3-0, získala trofej a potvrdila, že je na soutěžní sezónu dobře připravena.

První gól si před 40 tisíci diváky dal  italský celek sám prostřednictvím Vivianiho trefy do vlastní sítě, ještě do poločasu navýšil vedení Netopýrů Roberto Soldado a na konečných 3-0 upravil v závěru talentovaný Paco Alcácer. Valencia získala Trofeo Naranja, které pořádá od roku 1970, počtyřiadvacáté.

Večer na Mestalle nabídl také omluvu Évera Banegy. Argentinec se kál za fotografii, na které ve společnosti svých bratrů pózoval v dresu Realu Madrid. Fanoušci Banegovi odpustili, což dokázal potlesk zaplněných tribun.

Valencia však byla svědkem i jedné tragické události. Otce Paca Alcácera postihl nedaleko od stadionu infarkt, když se vracel domů se svým synem a ženou. Přivolaní lékaři se ho půl hodiny snažili resuscitovat, ale marně. Teprve 44letý otec Paca Alcácera zemřel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace