Míchel by záchranu neslavil

Míchel (© marca.es)

Getafe prožil dobrou první polovinu sezóny, v té druhé jde ale od porážky k porážce, což z něj dělá jednoho z adeptů na sestup.

A to se promítlo i do nálady v týmu, který z posledních šesti zápasů získal pouze tři body za domácí vítězství nad Sevillou. Azulones se se sedmatřiceti body na kontě propadli do červeného pásma.

Není proto divu, že Míchel González je hodně rozladěn. "Pokud se nám podaří zachránit, nebudu slavit, protože by k tomu nebyl důvod. Možná, že někdo slavit bude, je to každého věc. Spíše bychom se ale měli zamyslet směrem do příštích let. Je vidět, že jsme se nepoučili z lekce v Santanderu," připomněl kouč Getafe předminulou sezónu, ve které se Getafe zachránilo až remízou v posledním kole na El Sardinero.

Madriďany čeká zítra důležitý souboj s již sestupující Almeríí. "Pokud získáme tři body, dostaneme se z pásma sestupu. A to hned vrhá na celou věc jiný pohled, nedělní paella by chutnala o poznání lépe."

Elegantní trenér netradičně zhodnotil fanoušky Getafe: "Jsou podivní, ale v pozitivním smyslu. Jako děti s rodiči. Odejdete z domu, najdete si snoubenku, oženíte se a oni jsou stále připraveni podat vám pomocnou ruku. Jako naši fanoušci, kteří sice nejsou příliš organizovaní, ale jsou věrní, což určitě dokáží i v sobotu proti Almeríi."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace