Míchel dostal v 36 letech první červenou kartu

Míchel při oslavách postupu do Primery (© marca.es)

Hodně naštvaný byl po vypadnutí z Královského poháru záložník Raya Vallecana Míchel.

Nad síly Madriďanů byl v šestnáctifinále soutěže Racing Santander, kapitán Raya navíc obdržel červenou kartu za protesty z lavičky. Svou první v profesionální kariéře.

"Zvedl jsem ruce a možná vkročil na hřiště, ale nikoho jsem neurážel. Rozhodčí by měl mít v takové chvíli pochopení, měl by se soustředit na důležitější věci," stěžoval si 36letý veterán na rozhodčího Delgada Ferreira. "Je to pro mě první vyloučení v profesionáním fotbale a myslím, že hodně nespravedlivé. Navíc z lavičky. Beru to jako kaňku v kariéře, kterou jsem si nezasloužil. Vím, že za ostrý faul nebo nesportovní chování bych nikdy vyloučen nebyl. Mrzí mě to."

Míchelova pozornost se po vyřazení z Copy soustředí na ligu: "Mohli jsme postoupit, protože šance byly. Nepodařilo se nám je proměnit, takže teď už nám zbývá pouze liga. Cílem pro rok 2012 je zopakovat výkony z toho předešlého a udržet se v Primeře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace