Míchela rozlítil Muñizův chaos

Muñiz Fernández vylučuje Reyese (© marca.es)

Když levá ruka neví, co dělá pravá. Tak by se dal charakterizovat absurdní moment ze včerejšího utkání mezi Espanyolem a Sevillou.

Jeho hlavním "hrdinou" byl Muñiz Fernández. Zkušený arbitr v 38. minutě hvizdem pobídl José Antonia Reyese k rozehrání standardní situace. Jenže následně si všiml postrkujících se hráčů a šel jim domluvit. Reyesovi vydal rukou pokyn, aby rozehrávku pozdržel, jenže hostující křídelník se již soustředil na balón a uvedl ho do hry.

Dle zápisu si Muñiz Fernández celou situaci nepochopitelně vysvětlil jako "uvedení míče do hry bez povolení" a k překvapení všech udělil Reyesovi žlutou kartu, která byla již jeho druhou v zápase. Sudí však chyboval také na druhé straně, když chybně posoudil souboj Stuaniho s Kondogbiou jako penaltový. Nařízený pokutový kop proměnil Rakitić.

Vyloučení Reyese rozzuřilo trenéra Andalusanů Míchela: "Jsem z výkonu rozhodčího hodně naštvaný. Ten moment Reyesova vyloučení postrádal jakýkoliv smysl. Ale nechci o tom mluvit, protože hraji o místo."

Podívejte se na vyloučení José Antonia Reyese:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace