Minus 14 bodů - čas na plán B?

Dani Ceballos (© as.com)

Propast mezi Realem Madrid a Barcelonou se po posledním El Clásicu, v němž Zidaneho výběr padl 0-3, zvýšila na 14 bodů. Francouzský trenér by tak mohl ve druhé polovině ligové sezóny přistoupit k plánu B.

A to v podobě většího vytěžování dosud méně nasazovaných fotbalistů, aby měli členové obvyklé základní sestavy více odpočinku a mohli se plně soustředit zejména na Ligu mistrů, případně Copa del Rey.

Řeč je zejména o letních posilách, jejich služeb totiž prozatím Zidane využívá velmi zřídka. Ceballos, Vallejo, Llorente ani Mayoral například nebyli na El Clásico ani nominováni, jen Theovo jméno mezi povolanými figurovalo, avšak na trávník se nedostal.

The Hernández nasbíral v letošní sezóně napříč všemi soutěžemi 623 minut, Dani Ceballos 457, Marcos Llorente 438, Mayoral 437 a Vallejo 359. To jsou vzhledem k faktu, že už jsme téměř v polovině sezóny, dost nízká čísla vzhledem k nadějím, které byly do posil vkládány. Nyní celá pětice doufá, že se Zidane ve snaze dostat se zpět na áčkové pozice obrátí na plán B...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace