Monaco se chystá nakupovat v La Lize

Radamel Falcao (© as.com)

AS Monaco se vrací do Ligue 1 a chce tak učinit ve velkém stylu. Peníze bohatého majitele mu to umožní.

Sedmdesát milionů eur už padlo za dvojici z Porta Moutinho a James Rodríguez. Tím ale nákupy rozhodně nekončí, spíše naopak. Ruský magnát Dmitry Rybolovlev, jenž klub vlastní, se chystá ulovit pořádně veliké ryby z vod La Ligy.

Tou největší podle všeho bude Radamel Falcao. Kolumbijský útočník už odcestoval do Monaca, aby se zde dohodl na podmínkách smlouvy a prošel zdravotní prohlídkou. Falcao by si v novém působišti měl přijít na 10 milionů eur čistého ročně, což je třikrát více, než pobírá v Atléticu. Očekává se, že k oficiálnímu potvrzení transferu v hodnotě 60 milionů eur (hráčova výkupní klauzule) dojde v nejbližších dnech.

Monaco nebude hrát v nadcházející sezóny v Evropě, Rybolovlevovým cílem je vytvořit tým, který by mohl aspirovat na vítězství v Lize mistrů. Z Barcelony by rád získal brankáře Víctora Valdése. Ten se nechal slyšet, že chce Camp Nou v létě opustit.

Políčeno má Monaco také na Fábia Coentrãa z Realu Madrid a jeho spoluhráče a krajana Ricarda Carvalha. Zatímco první jmenovaný by se mohl stát novou posilou výměnou za 18 milionů eur, Carvalho bude k mání zdarma.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace