Mourinho chce ještě jednoho útočníka

José Mourinho (© marca.es)

Real Madrid během uplynulých týdnů získal už pět nových tváří, José Mourinho však požaduje ještě jednu, a sice do útoku.

"Můj názor i názor všech ostatních je, že ještě potřebujeme jednoho hráče. Útočníka," uvedl portugalský kouč, jenž společně s týmem zahájil přípravné období před novou sezónou, ve které se Bílý balet bude snažit narušit ligovou nadvládu Barcelony.

Pomoci k tomu mají i letní posily Raphaël Varane, Fábio Coentrão, José María Callejón, Nuri Şahin a Hamit Altıntop. "Jsme spokojení, protože tvoříme tým na dlouhou dobu. Tenhle kádr před sebou má deset let. Získali jsme hráče, kteří už tak kvalitní tým vhodně doplnili a ještě vylepšili."

"Chceme, aby fanoušci byli hrdí na svůj tým. Cítím, že se nám to povedlo už vloni, ale letos chceme vzájemnou empatii mezi příznivci a hráč dostat ještě o úroveň výše. Čeká nás náročná příprava. Ta tu není od toho, abychom vyhrávali 15-0, chci těžké zápasy," dodává Mourinho.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace