Mourinho omlouvá svoji potyčku s lavičkou Villarrealu

Spory mezi lavičkami po brance Kaká. (© as.com)

Hodně vypjatý závěr nabídlo utkání mezi Realem Madrid a Villarrealem. Vyvolala ho oslava čtvrtého zásadu domácích v podání José Mourinha.

Portugalský kouč Real Madrid si to po brance Kaká namířil s oslavnými gesty před lavičku hostů, což náhradníky Žluté ponorky rozzlobilo. Záložník Cani po Mourinhovi hodil láhev s vodou, za což uviděl červenou kartu.

Mourinho na tiskové konferenci popřel, že by šlo o provokaci: "Přísahám, že jsem šel slavit gól se synem, který byl na tribuně za lavičkou Villarrealu. Oni si mysleli, že provokuji, ale tak to nebylo. Půjdu se soupeři omluvit."

Real Madrid bitvu druhého se třetím zvládl vítězně, na Bernabéu svítilo po 90 minutách atraktivního utkání skóre 4-2, pod který se nejvíce podepsal svým hattrickem Cristiano Ronaldo. "V prvním poločase byla na hřišti jediná barva - žlutá, ale ve druhém pouze bílá," dodal Mourinho.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace