Mourinho opět prohlásil, že se chce vrátit do Anglie

Blíží se Mourinhův odchod z Realu Madrid? (© skysports.com)

Trenér Realu Madrid José Mourinho opět naznačil, že by se mohl už v příští sezoně vrátit do Premier League.

Mourinhovi se letos v Realu Madrid nedaří, po další ztrátě s Osasunou jsou obhájci titulu propastných 18 bodů za vedoucí Barcelonou. Portugalský trenér je tak pod palbou fanoušků a hlavně novinářů, se kterými nemá dobré vztahy. Pro anglickou FA (Fotbalová asociace), která slaví 150. výročí, natočil Mourinho vzkaz, kde opět potvrdil, že se chce do Anglie vrátit.

"Není lepší místo, kam bych chtěl jít. V Anglii cítíte skutečnou vášeň pro hru. Moje vzpomínky na Premier League jsou skvělé. Miloval jsem to od prvního do posledního dne. Vím, že se jednoho dne vrátím, protože anglický fotbal pro mě znamená hodně," prohlásil Mourinho.

Portugalský bouřlivák si myslí, že za současnou bídnou situaci Bílého baletu může úvod sezóny: "Nechci vyvětlovat, proč jsme z Barcelonou 18 bodů. To by bylo na dlouho. V prvních kolech se staly věci, o kterých nechci mluvit. Pak, když je rozdíl tak velký, jeden hraje bez tlaku, zatímco druhý má problémy s motivací. Ale o tom, co se událo v prvních šesti sedmi kolech, se bavit nechci."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace