Mourinho: Postup jsme si nezasloužili

José Mourinho v rozhovoru s Alexem Fergusonem (© marca.es)

Přestože Real Madrid postoupil přes Manchester United do čtvrtfinále Ligy mistrů, José Mourinho spokojený nebyl.

Bílý balet zvítězil v odvetě osmifinále na Old Trafford 2-1, což v kombinaci s domácí remízou 1-1 znamenalo posun do dalšího kol. Utkání v Anglii rozhodla červená karta pro Naniho, po níž vsítili hosté obě branky.

Podle Mourinha šlo i příliš velký trest pro Rudé ďábly: "Bez ohledu na rozhodnutí sudího je potřeba říci, že lepší tým prohrál. Nezasloužili jsme si zvítězit, ale fotbal už je takový. Mám z postupu radost, ale od týmu jsem čekal více. Manchester United byl lepší, dělal nám velké problémy. Na tomto stadionu a s anglickou mentalitou a kulturou jsme věděli, že to bude těžké. Navíc hráči United mají skvělou fyzičku, nic nám nedarovali, trpěli jsme až do konce."

K červené kartě Portugalec prohlásil: "Ferguson se musí cítit stejně jako já před dvěma roky po vyloučení Pepeho v zápase proti Barceloně. Tehdy to bylo horší, že šlo o simulaci, zatímco Arbeloa byl tvrdě nakopnut. Mohla to vyřešit žlutá karta."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace