Mourinhův agent potvrdil konverzaci s Teixeirou a pustil se do Dani Alvese

José Mourinho čeká na Teixeiru (© marca.es)

Agent José Mourinha Eladio Paramés potvrdil koverzaci trenéra Realu Madrid s rozhodčím Fernandem Teixeirou Vitienesem, o níž informoval katalánský deník El Mundo Deportivo.

Podle něj si Portugalec na arbitra středeční odvety Královského poháru počkal na parkovišti Nou Campu, kde Bílý balet remizoval 2-2, což pro něj společně s porážkou 1-2 z prvního utkání znamenalo konec v soutěži, a vytkl mu chyby.

"Umělče, se.eš ty, co pracují. Nerespektuješ skutečné profesionály. Teď si dáš doutník a budeš se bez ostychu smát," potvrdil Paramés na svém Twitteru, co Mourinho směrem k Teixeirovi řekl.

Samotný Paramés se ostře pustil do Dani Alvese, který kritizoval Real Madrid, že na rozdíl od Barcelony nezakopl míč do aut, když na trávníku ležel zraněný hráč soupeře: "Tenhle Alves je úplně jiný než ten, který do Španělska přišel. Nechal si operovat uši, jsou teď menší, nosí brýle jako intelektuál... Ale z osla se díky menším uším a brýlím nestane doktor, zůstane oslem."

Zatímco v médiích a od hráčů se Fernando Teixeira Vitienes dočkal tvrdé kritiky za hrubé chyby na obě strany, Technická komise rozhodčích označila jeho výkon za dobrý, neboť "šlo o jeden z nejtěžších zápasů vůbec s mnoha spornými situacemi, které je těžké během zlomku vteřiny vyhodnotit". Za omyl označili Teixeirovi nadřízení pouze nevyloučení Lasse, jenž měl obdržet druhou žlutou kartu v závěru první půle.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace