Muniain by chtěl hrát na mistrovství Evropy i olympiádě

Iker Muniain (© marca.es)

Iker Muniain může už zítra prožít další velký den kariéry. Vicente del Bosque nominoval oporu Athleticu poprvé do seniorské reprezentace.

A to k přátelskému utkání v Málaze, kde na stadionu La Rosaleda vyzkouší úřadující mistry světa a Evropy Venezuela. Muniain je připraven na debut: "Těším se, být v reprezentaci je úžasné. Když jste někde poprvé, může to být složité, ale spoluhráči mě skvěle přijali. Okamžitě jsem zapadl do týmu. Mám pro všechny pouze slova chvály."

Teprve 19letá hvězda přiznala, že si na ni reprezentační mazáci zatím žádný nováčkovský křest nepřipravili. "Zatím nic neudělali, asi si netroufají... Mám všech pět smyslů na pozoru," prohlásil dobře naladěný Bart. "Pouze Iker (Casillas) mi řekl, že je rád, že má v mužstvu jmenovce."

Muniain se nebrání možnosti, že by letos byl členem týmu, který pojede na mistrovství Evropy, i výpravy Španělska na olympiádu: "Ta možnost tu je. Oba jsou to pěkné turnaje. Pokud budou mít trenéři zájem, byla by pro mě možnost, že bych odehrál oba, velmi lákavá. Každý fotbalista chce hrát co nejvíce a získávat trofeje."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace