Na naše finanční možnosti jsme přivedli excelentní hráče, libuje si Marcelino

Marcelino má v úvodu sezóny dobrou náladu (© marca.es)

Valencia vstoupila do sezóny velmi dobře. Na výhru nad Las Palmas navázala bodem z Bernabéu. A kouč Marcelino netají, že je s kádrem spokojený.

Valencia byla na přestupovém trhu dlouhé týdny poněkud váhavá, ale v jeho závěru zamířilo na Mestallu hned několik zajímavých jmen, ať už jde o Murilla, Kondogbiu, Guedese či Andrease Pereiru.

"Jsme s kádrem nadmíru spokojení, neboť bylo velmi složité dosáhnout toho, čeho jsme dosáhli. Klub a zejména Mateu Alemany (generální ředitel ) vyvinuli velké úsilí, aby dokončili odchody a příchody fotbalistů, z nichž některé byly dost komplikované. Na naše finanční možnosti jsme přivedli excelentní hráče," uvedl Marcelino García Toral, do něhož vedení Netopýrů vkládá naději, že mužstvo znovu posune na pohárové příčky.

"Udělali jsme v týmu hodně změn, musíme jít krok za krokem. Máme kvalitní hráče, ale teprve čas a postupující měsíce a ligová kola ukáží, kde se budeme v tabulce pohybovat a na co budeme moci pomýšlet," dodal 52letý lodivod.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace