Na nové smlouvě se dohodneme, je si jistý Cristiano Ronaldo

Florentino Pérez zaplatil za Cristiana Ronalda v roce 2009 téměř 100 milionů eur (© marca.es)

V posledních dnech se objevily spekulace o budoucnosti Cristiana Ronalda. Portugalec podle nich nemá zájem prodloužit smlouvu v Realu Madrid a po jejím skončení v roce 2015 chce klub opustit.

Samotný Cristiano Ronaldo, jenž je na reprezentačním srazu národního týmu, ale ujistil, že se věci mají jinak: "Jsem v klidu, tímhle se nezabývám. Vím, že se na nové smlouvě dohodneme, proto na to teď nemyslím, soustředím se jen na národní tým."

Také prezident Realu Madrid Florentino Pérez si je jistý, že fotbalista, za kterého zaplatil před čtyřmi roky téměř sto milionů eur, zůstane na Bernabéu mnoho let.

"Já, Cristiano i fanoušci si přejeme, aby zde zůstal hodně dlouho. A když všichni chtějí to samé, je nepravděpodobné, aby se stal opak. Nechceme Cristiana udržet, protože Barcelona má Messiho, ale protože je to nejlepší hráč světa. S Messim i bez Messiho. Cristiano mi nikdy neřekl, že je v Realu Madrid nespokojený. Nepochybuji o tom, že prodlouží smlouvu," uvedl Florentino Pérez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace