Naší zimní posilou bude Uche, věří v Zaragoze

Ikechukwu Uche (© marca.es)

Zaragoza nedokázala v zimním přestupovém termínu přivést žádnou novou tvář do útoku, Maños věří, že se jí stane Ikechukwu Uche.

Nigerijský útočník přišel do Zaragozy v létě 2009 z Getafe za téměř 6 milionů eur, ale v novém působišti neměl štěstí, neboť si ve druhém zápase zpřetrhal vazy v koleni. Po následné operaci byl více než půl roku mimo hru, aby si krátce po návratu na trávník zranění obnovil. Další mnohaměsíční pauza...

Nyní by už zdravotní problémy 27letého fotbalisty měly být minulostí, Uche dostal od lékařů zelenou k dalšímu comebacku. Zatím však nelze určit, kdy se představí v soutěžním zápase. Pokud vše půjde podle předpokladů, mohlo by se tak stát už během několika týdnů.

Zaragoza má s hledáním střelce dlouhodobé potíže, vždyť v letošní sezóně vévodí klubové tabulce střelců čtyřgóloví Sinama-Pongolle a Bertolo. Sportovní ředitel Antonio Prieto k tomu říká: "Věříme útočníkům, které máme v kádru. Uche se rychle uzdravuje a bude to právě on, kdo bude naší zimní posilou. Prostě nemáme peníze, abychom přivedli forvarda, který převyšuje ty současné."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace