Neapol získá Albiola a chce i Higuaína

Gonzalo Higuaín a Raúl Albiol (© marca.es)

Neapol prostřednictvím svého prezidenta Aurelia de Laurentiise potvrdila, že v nejbližších hodinách získá Raúla Albiola.

Cena transakce se bude pohybovat okolo 12 milionů eur, reprezentační stoper už podle De Luarentiise prochází lékařskou prohlídkou. Po ní podepíše několikaletou smlouvu.

Albiol opouští Real Madrid, kam přestoupil z Valencie za 15 milionů eur, po čtyřech sezónách, ve kterých Bílý balet získal po jednom titulu v lize, Copě a Supercopě. S národním týmem se Albiol stal mistrem světa a dvakrát mistrem Evropy.

V Neapoli se znovu setká s José Maríou Callejónem, jenž zamířil stejným směrem před několika dny. Oba hráči věří, že dostanou větší porci minut na hřišti, než tomu bylo na Bernabéu.

Aurelio de Laurentiis navíc potvrdil, že se klub snaží získat i třetího fotbalistu Realu Madrid, a sice Gonzala Higuaína, který po konci minulé sezóny oznámil, že chce hlavní město Španělska opustit. Za Argentince by Italové mohli zaplatit 30 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace