Neapol zřejmě připraví Villarreal o gólmana

Julio César (© marca.com)

Přestup brankáře brazislké reprezentace do klubu z El Madrigalu zřejmě zůstane pro fanoušky amarillos pouhým snem. Jihoamerický gólman, před pár lety považován za jednoho z nejlepších na své pozici, je totiž velmi blízko přesunu do italské Neapole. Alespoň se to dá vydedukovat z řeči jeho agenta Josiase Cardosa.

Vysoký plat, kterým ho vábí klub z pod Vesuvu, je mimo možnosti Villarrealu, jenž si nemůže dovolit soupeřit s ekonomickou sílou italského velkoklubu. Byť podle výkonného ředitele anglického klubu QPR, jehož je Julio César pořád ještě právoplatným členem, Philipa Bearda, ještě není žádná dohoda uzavřena s žádným klubem, hráčův zástupce v posledních dnech zintenzivnil jednání s italským celkem.

Ani Cardoso ještě neohlásil definitvní konec jednání, ovšem nastínil, že už je na dosah ruky: „Ještě se musí vyřešit nějaké drobnosti mezi hráčem a Neapolí, ale je tu velká šance, že to dopadne dobře“. Dokonce prozradil, že k podpisu by mohlo dojít když ne už dnes, tak během pár dní zcela určitě. „Byl tu jistý zájem ze Španělska, ale dva nejkonkrétnější zájemci byli Arsenal a Neapol“, dodal ještě.

Nepovedený pokus o angažmá Julia Césara ovšem není považováno ve vedení Villarrealu za nějakou těžkou ránu. Žlutá ponorka totiž za první možnost pořád považuje Andrése Fernándeze z Osasuny. Klub z Pamplony se sice razantně ohradil proti této možnosti, ovšem Villarreal je vytrvalý a nehází flintu do žita. Alespoň prozatím.

V případě, že se ledy nepohnou, budou muset přistoupit k jiné variantě, coby konkurenta k nezkušenému Juanu Carlosovi, jenž po odchodu Mariña do Valladolidu zůstal v brance jaksi osiřelý. Zajímavou alternativou se zdá být kupříkladu Ital Viviano z Fiorentiny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace