Negredo na Real Madrid nemyslí, chce porazit Barcelonu

Álvaro Negredo (© as.com)

Při zranění Luíse Fabiana to bude Álvaro Negredo, kdo by měl svými góly vést Sevillu za pohárovou Evropou.

Andalusany čeká o víkendu zkouška z nejtěžších, na Pizjuánovi přivítají vedoucí Barcelonu. Negredo věří, že jeho tým má šanci favorita zaskočit: "Víme, že je to mužstvo, které si vytvoří velké množství šancí. Musíme být pozorní. Jejich hra je tak rychlá a plynulá, že dokážou narušit obranné linie, donutí soupeře bránit v osmi devíti lidech. Musíme neustále běhat, jako kdyby to byl náš poslední den. Je těžké s Barcelonou soupeřit, ale ne nemožné."

"Chceme se usadit na příčkách, které zaručují Evropskou ligu, a pak se pokusit atakovat Ligu mistrů. Potřebujeme vyhrávat," pokračuje El Animal, nad jehož startem proti Barceloně visel otazník, protože z posledního zápasu v Katedrále odstoupil kvůli zranění hlavy. To si vyžádalo devět stehů. "Řekl jsem doktorovi, že chci hrát, neměl by být problém. Dostanu nějakou ochranu, která by i při kontaktu s míčem měla zabránit, aby se rána znovu otevřela."

Negredo přišel do Sevilly v roce 2009 z Realu Madrid, Bílý balet na něj stále má předkupní právo za částku 17 milionů eur. Podle španělských médií by ho mohl využít a hráče si nechat, nebo prodat jinému zájemci. Pětadvacetiletý forvard by se mohl stát součástí výměny za Kun Agüera, což ale sám odmítá. 

"Myslím pouze na Sevillu. Mám smlouvu na pět let a chci ji dodržet. V žádné chvíli jsem na Real Madrid nepomyslel, to by bylo zneuctění Sevilly. Už když jsem odcházel do Almeríe, tak jsem říkal, že v Madridu život nekončí. A za tím si stojím. Budu se bít do poslední chvíle za Sevillu, která mi tolik věřila. Vadí mi, že bych se měl stát součástí nějaké výměny, která by mě poslala do týmu, do kterého nechci. Jsem v Seville spokojený a chci tady zůstat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace