Nejdražší pohárové finále v Evropě

Finále Copy je pro fanouška drahé (© marca.es)

Ceny vstupenek na fotbalové zápasy jsou ve Španělsku neustálým terčem kritiky. A také finále Královského poháru bude jen pro bohaté.

Zápas mezi Realem Madrid a Atléticem je na programu v pátek na stadionu Bernabéu. Již teď je jasné, že bude vyprodáno. A to napříč tomu, že lístky budou vůbec nejdražší v historii soutěže.

Na nejlepší místa stadionu si fanoušek musí připravit 275 eur. V minulých dvou ročnících Copa del Rey byla přitom horní hodnota vstupenek 200 eur, o další rok zpět pak 180 eur.

Finále Královského poháru vychází jako nejdražší i v porovnání s poháry napříč Evropou. V Anglii šli příznivci na souboj Manchesteru City s Wiganem za maximálně 136 eur, Bayern a Stuttgart si to rozdají o trofej v Německu, fanoušci budou u toho nanejvýše za 125 eur. V Itálii, kde stejně jako ve Španělsku dojde k souboji městských rivalů Lazia a AS Řím, nesáhnou milovníci fotbalu do peněženky pro více než 120 eur.

Tenisové Roland Garros, basketbalová Final Four nebo koncert legendárních Rolling Stones. To vše jsou akce, které zatíží rozpočet méně než finále Copy...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace