Nejhezčí zápas roku, říká o souboji s Athleticem Llorente

Joseba Llorente. (© as.com)

Program čtrnáctého kola Primery ozdobí baskické derby mezi Realem Sociedad a Athleticem. Pro Josebu Llorenteho jde o nejočekávanější souboj roku.

"Pro nás je to důležitý zápas, pro mě osobně ten nejhezčí z celého roku. Měl jsem to tak už jako fanoušek. Mám za sebou dvě nebo tři derby, ale tohle bude jiné, protože jsem větší součástí týmu, více si to užívám," říká útočník Realu Sociedad.

"Bude to zajímavé utkání, protože oba celky prožívají dobrou sezónu. Cílem Athleticu je Evropská liga a má k ní nakročeno dobře. Také nám se daří."

Joseba Llorente mohl před dvěma roky přestoupit do Athleticu, ale neučinil tak: "Athletic nedělal věci správně. Měl dva nebo tři měsíce na to, aby mě podepsal, ale jeho zástupci zavolali až čtyři dny před koncem přestupového období. To už jsem za sebou měl celou přípravu s Valladolidem, ve které se mi dařilo. Athletic mě mohl koupit už poté, co jsem dal v Eibaru v roce 2005 18 branek, ale nechtěli mě."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace