Nejsem arogantní, jen nesnáším prohry, říká Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiana Ronalda mnozí vnímají jako arogantního člověka, podle samotné hvězdy Realu Madrid za to může jeho chování na hřišti.

"Možná, že mám takovou pověst kvůli tomu, že jsem na hřišti příliš vážný. Nejsem arogantní, jen nesnáším prohry," prohlásilo madridské číslo sedm.

"Učím se z vlastních chyb, takový je život. Ale myslím, že občas jsem v roli oběti, protože lidé neznají skutečného Cristiana. Pokud by mě opravdu znali a byli mými přáteli, pozval bych je domů, aby se mnou strávili den. Poznali by, že nesnáším prohry. Jsem soutěživý člověk, nerad prohrávám. Takový jsem. Lidé si to vykládají po svém, což mi vadí, protože nechci, aby mě tak vnímali," dodal Cristiano Ronaldo.

Real Madrid ztrácí v lize na Barcelonu osm bodů a ani v Lize mistrů Blancos nepřesvědčují, Portugalec přesto věří v úspěšnou sezónu: "Budeme bojovat, jsem si jistý, že Real Madrid dosáhne něčeho velkého. Chci týmu pomoci důležitými goly. Radši jich dám deset, abychom získali trofej, než sto bez týmového úspěchu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace