Nejsnažší by bylo odejít, říká Sergio Asenjo po podpisu nové smlouvy

Sergio Asenjo (© marca.es)

Sergio Asenjo nedávno prodloužil smlouvu s Atléticem Madrid. Vzájemné spojení by tak mělo trvat až do roku 2016.

Kariéru třiadvacetiletého brankáře výrazně zbrzdila dvě vážná zranění pravého kolena, po kterých Sergio Asenjo zmeškal dlouhé měsíce tréninku. Přesto je odhodlán bojovat o místo v sestavě právě v hlavním městě.

"Nejsnažší by bylo odejít a hledat si jiné angažmá, ale je mi 23 let a mám velkou chuť v tomto klubu uspět. Mám za sebou tři těžké roky, teď začínám od nuly," prohlásil gólman, jenž je stále považovaný za velký talent španělské kopané. "Klub mi dal nabídku na prodloužení smlouvy, což dokazuje, že ve mě věří. Chci být brankářem současnosti, ne budoucnosti. Rád bych byl Atléticu užitečný."

Odchovanec Valladolidu ujišťuje, že zdravotní problémy jsou minulostí: "Cítím se skvěle, nemohl jsem se dočkat začátku přípravy. Trénuji ve stejném rytmu jako spoluhráči, vše jde dobře. Chci získávat na sebevědomí, to je můj cíl. Snad vše vyjde co nejlépe."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace