Není to fotbal. Je to La Liga, hlásí nový reklamní spot soutěže

Někteří fanoušci jsou opravdu blázniví... (© marca.es)

Vedení La Ligy představilo nový reklamní spot na nejvyšší španělskou soutěž. Jeho moto zní: "Není to fotbal. Je to La Liga."

Kampaň bude využita ve všech 182 zemích, které mají zajištěná práva na přenosy z letošní Primera División.

Cílem spotu je ukázat vášeň španělských příznivců pro fotbal a jejich oddanost klubům, které milují a neváhají na jejich podporu konat i ty nejbláznivější činy. Hlavní postavou je malý chlapec, jehož matka se ho po návratu ze Španělska ptá, jaké to bylo.

"Skvělé, ale místní jsou trochu blázniví, z fotbalu šílí. Udělají i ty nezvláštnější věci, aby přinesli týmu štěstí. Děti se stávají členy klubu dříve, než se naučí chodit. Raději přijdou pozdě na svatbu, než aby zmeškali zápas. Fotbal jen nesledují, cítí ho. Lidé brečí, když prohrají, a když vyhrají, brečí ještě více. Nejneuvěřitelnější na tom je, že je to naprosto nakažlivé! Protože když sledujete zápas, stáváte se jedním z nich. To nemůže být fotbal, musí v tom být něco jiného," vypráví klučina a následuje již zmíněný slogan "Není to fotbal. Je to La Liga".

Podívejte se na nový spot propagující La Ligu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace