Neobvyklé léto na Bernabéu

Fernando Gago a Sergio Canales (© marca.es)

Real Madrid se na letošním přestupovém trhu chová přesně opačně, než tomu bylo v minulých letech.

Na Bernabéu prožívají neobvyklé léto. Klub dosud nepřivedl ani jednu posilu, v kolonce útraty se proto objevuje překvapivá nula. Bílý balet přitom obvykle patří mezi nejrozhazovačnější celky Evropy. Letos ale zůstává vše pouze u spekulací.

Naopak do klubové kasy už přibylo pěkných pár milionů za přestupy směrem ven. Hamit Altıntop nabral směr Turecko výměnou za 3,5 milionu eur, stejnou cifru získali Madriďané za Fernanda Gaga, jenž zakotvil ve Valencii, a 5 milionů eur přinesl prodej mladíka Carvajala Leverkusenu. Za hotové, i když zatím oficiálně nepotvrzený, se rovněž považuje přenechání práv na Sergia Canalese Valencii za 8 milionů eur.

Dvacet milionů eur získaných, nula investovaných. Vrátit vše do zaběhlých kolejí by mohl Luka Modrić. Za hvězdu Tottenhamu totiž Blancos údajně plánují uvolnit více než 30 milionů eur. Naopak navýšení plusových čísel by mohl znamenat Kaká, jehož budoucnost leží podle mnohých mimo Real Madrid.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace