Nepustíme Shakiru. A my vám dáme bůra...

Shakiru už na Bernabéu neuslyšíme... (© sport.es)

Finále letošního ročníku Copa del Rey mezi Barcelonou a Realem Madrid se blíží, napětí mezi oběma týmy se začíná zvětšovat.

Láska mezi zpěvačkou Shakirou a Gerardem Piquém, kterou kolumbijská pěvkyně potvrdila na sociální síti Twitter fotografií s obráncem Barcelony doplněnou nápisem, že lidu "představuje své slunce". Nová dvojice má jistě řadu příznivců, vedoucí Bílého baletu mezi nimi ale nejsou. Proto se rozhodli, že hudební mix, který zní stadionem Santiago Bernabéu před zápasy Realu Madrid, už nebude obsahovat hity Shakiry, která má na kontě například hymnu loňského světového šampionátu Waka Waka.

Polehčující okolností pro kolumbijskou krasavici nebyl ani fakt, že před několika lety Bernabéu navštívila a od klubu, kterému podle svých tehdejších slov velmi fandí, obdržela z rukou Florentina Péreze dres s podpisy hráčů.

Vzkaz z Madridu do katalánské metropole dorazil, reakce přišla vzápětí. Sandro Rosell věří, že se ve finále Copa del Rey dočká stejného výsledku, jakým skončil poslední ligový zápas. "Výsledek? Tipuji 5-0, abychom dostáli zvyku," uvedl prezident Barcelony na benefiční akci, jejíž součástí byla tipovací soutěž.

Svůj tip přidal také regionální prezident Katalánska Artur Mas: "Já tak odvážný být nemohu, proto vám řeknu, že vyhrajeme o čtyři góly, což je číslo, které se shoduje s počtem pruhů na naší vlajce."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace