Neuvěřitelný moment, řekl Cristiano Ronaldo o potlesku fanoušků Juventusu

Parádní trefa Cristiana Ronalda (© marca.es)

Cristiano Ronaldo byl hlavní hvězdou včerejšího utkání mezi Juventusem a Realem Madrid. Na výhře hostů 3-0 se v Turíně podílel dvěma zásahy, zaujala zejména jeho branka, které dosáhl skvostnými nůžkami.

"Byl to skvělý gól, úžasný, nečekal jsem, že se mi podaří takový gól vstřelit, ale pojďme se raději bavit o zápase, který byl skvělý. Dali jsme tři góly silnému soupeři. Hráli jsme dobře, jsem spokojený," prohlásila 33letá hvězda Realu Madrid.

Parádní akrobatickou trefu ocenili potleskem i fanoušci Juventusu, což Cristiano Ronaldo několika pozitivními gesty směrem k příznivcům Staré dámy okamžitě ocenil. "Byl to neuvěřitelný moment, musím fanouškům Juventusu velmi poděkovat, protože to, co udělali, bylo něco úžasného. Nikdy v kariéře jsem něco takového nezažil. Mám radost," dodal Cristiano Ronaldo ke gólu, při němž se jeho tělo podle deníku Marca ocitlo 1,41 metru nad trávníkem a hráčova pravačka zasáhla balón ve výšce 2,38 metru.

Před Portugalcem smekl i kouč Juve Allegri: "V posledních dvou letech je nejlepším útočníkem světa. Publikum se zachovalo vzorově. Fotbal je zábava, a pokud padne takový gól, je správné mu zatleskat."

Real Madrid je po jasné výhře v prvním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů jednou nohou v semifinále, podle mnohých je hlavním favoritem na celkový triumf, který by byl již třetím v řadě v nejprestižnější klubové soutěži.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace