Neymara láká pět klubů

Zamíří Neymar do Primery? (© skysports.com)

Brazilský klub Santos potvrdil, že 5 klubů splnilo výkupní klauzuli Neymara, která je ve výši 45 milionů eur, a dostaly povolení s útočníkem hovořit.

Podle informací novinářů  to jsou španělské celky Real Madrid a Barcelona, anglické Manchester City a Chelsea a ruský Anži Machačkala. Nabídky na Neymara potvrdil prezident Santosu Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, jména zájemců ale odmítl potvrdit.

"My nechceme Neymara prodat, ale pokud někdo splnil jeho výkupní klauzuli, může s ním jednat. A 5 klubů z Evropy toto splnilo," prohlásil Ribeiro. "My nemůžeme říct, jaké kluby to jsou, ale jsou to významné evropské celky."

"Všechny kluby se chovaly eticky. Nejdříve šly za námi a po splnění klauzule jsme jim dovolili hovořit s Neymarem. To je rozdíl oproti loňsku, kdy Chelsea nejdřív jednala s hráčem. Proto se přestup neuskutečnil," dodal Ribeiro.

Zároveň Ribeiro vyjádřil přání, aby Neymar zůstal ještě v Santosu. "Kluby sice udělaly nabídku a mají povolení s Neymarem jednat, ale pokud bude chtít zůstat v Santosu, může jejich nabídky odmítnout."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace